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Registros recuperados : 57 | |
20. | | EVANGELISTA, D. K. R.; MATAVELI, M.; SOUSA, D. N. de; KATO, H. C. de A. The innovation as a tool for rural development: Peixe Mais Project experience in Tocantins, Brasil. In: FENACAM & LACQUA/SARA (WAS)'15.; LATIN AMERICAN & CARIBBEAN AQUACULTURE 15.; SOUTH AMERICAN REGIONAL AQUACULTURE 15.; INTERNATIONAL SHRIMP FARMING SYMPOSIUM, 12.; INTERNATIONAL ACQUACULTURE TRADE SHOW, 12.; INTERNATIONAL AQUACULTURE SYMPOSIUM, 9.; TILAPIA ECONOMIC FORUM, 3., 2015, Fortaleza. Abstracts... Fortaleza: ABCC: World Aquaculture Society, 2015. p. 188. Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura. |
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Registros recuperados : 57 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
17/12/2020 |
Data da última atualização: |
20/04/2021 |
Autoria: |
KIILL, L. H. P.; KATO, H. C. de A.; CALEGARIO, F. F. (ed.). |
Afiliação: |
LUCIA HELENA PIEDADE KIILL, CPATSA; HELLEN CHRISTINA DE ALMEIDA KATO, CNPASA; FAGONI FAYER CALEGARIO, CNPMA. |
Título: |
Good health and well-being: contributions of Embrapa. |
Título original: |
Saúde e bem-estar: contribuições da Embrapa. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: Embrapa, 2020. |
Páginas: |
49 p. |
Descrição Física: |
PDF: il. color. |
Série: |
(Sustainable development goal, 3). |
ISBN: |
978-65-86056-45-7 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Translated by Paulo de Holanda Morais. |
Conteúdo: |
This publication aims to discuss and present the contributions of Embrapa to SDG 3, whose theme is good health, aiming to ensure a healthy life and promote well-being for all, at all ages. |
Thesagro: |
Desenvolvimento Sustentável; Produção Integrada; Qualidade de Vida; Segurança Alimentar. |
Thesaurus NAL: |
Quality of life; Social environment. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/219358/1/SDG-03.pdf
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Marc: |
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Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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